Terug

Rijpere Huid (43)

Filters

Rijpere Huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het is dus ook erg van belang dat iedereen zijn eigen producten gebruikt die aangepast zijn op het huidtype. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.
 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

De Rijpere huid:

De rijpere huid herken je door een gebrek aan elasticiteit en volume. Rimpels en fijne lijntjes zijn zichtbaar en de huid voelt minder strak aan. De huid voelt droog en toont een gebrek aan stevigheid. Ook kunnen er ouderdomsvlekken ontstaan. 

Rimpels, de een krijgt ze jong en de andere pas later. Het heeft te maken met lifestyle, genen, verzorging, voeding. Maar hoe eerder je met goede verzorging begint hoe langer je je huid mooi kunt houden.

Verder is goede voeding zoals ik hier boven vertelde ook van groot belang. Suiker is slecht voor de huid, hiervan worden de collagene en elastine vezels die voor de stevigheid en de veerkracht van de huid zorgen, stug en hard. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »