Terug

Make-up (487)

Met Make-up kan je de mooie kanten van je huid benadrukken en de minder mooie kanten verdoezelen.

Filters

Make-up

Wij van Viva Donna zijn steeds bezig om de meest mooie make-up merken te testen en uit te proberen. Wij zijn dol op duurzame make-up merken die iets toevoegen voor de mens, een mooie make-up en het milieu. Neem dus snel een kijkje bij onze make-up merken die wij in onze webshop verkopen.

 

Make-up

Je hebt een heleboel verschillende make-up producten die je kan gebruiken om een mooie make-up te maken. Make-up en het aanbrengen van make-up wordt ook wel met een mooi woord Maquillage of Visagie genoemd. Een make-up is bedoeld om je er nog mooier te laten uit zien. En daarbij bedoelen we dat we de minder mooie kanten van de huid verdoezelen en juist de mooie kanten van de huid accentueren. Met een nog mooiere versie van jezelf als resultaat.

 

Welke soorten make-up zijn er allemaal?

Make-up kan je verdelen in verschillende categorieën

 

Make-up producten voor het gezicht

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up. Je moet een goede basis maken met een concealer en een foundation. Dit kan in het begin een beetje flets overkomen, maar hierna ga je kleur toevoegen met make-up producten zoals een bronzer en een blush.

Je hebt de volgende gezichtsmake-up producten:

 

Hoe breng je de gezichtsmake-up goed aan?

De Gezichtsmake-up is het mooiste als je die in de goede volgorde aanbrengt, Dan heb je de minste hoeveelheid make-up producten nodig en krijg je het mooiste resultaat.

De beste volgorde is:

 

Make-up voor de wenkbrauwen

Nadat je de gezichtsmake-up producten hebt aangebracht, ga je verder met de Wenkbrauw make-up. Met wenkbrauwen die aangezet zijn geef je het gezicht een sprekender uiterlijk. Dit kan je doen met een wenkbrauw poeder en met een wenkbrauw potlood. Met een wenkbrauwgel laat je de wenkbrauwen wat meer in model zitten en een wenkbrauw serum zorgt voor mooiere vollere en donkerdere wenkbrauwen. 

Onder de wenkbrauw make-up vallen de volgende producten;

 

De oogmake-up

Na de wenkbrauw make-up ga je verder met de Oog make-up. Met een goede oogmake-up kan je je ogen echt laten spreken. Het benodigd wel wat vaardigheid om een goede oogmake-up te zetten, maar met een beetje oefening is het goed te leren. Een goed voorbeeld van de super sprekende oogmake-up is de smokey eyes. Je leest hier hoe je deze oogmake-up maakt

Je hebt de volgende oogmake-up producten

 

Make-up voor de lippen

Als je de gezichtsmake-up, de wenkbrauw make-up en de oogmake-up hebt aangebracht dan beginnen we met de finishing touch van de Lip make-up. ALs je de oogmake-up rustig houdt dan mag je met de lip make-up knallen, maar als je de ogen flink aan zet houdt dan de lippen in een rustig bescheiden kleur.

De lipmake-up producten die er zijn:

 

De tools voor een mooie make-up

Een mooie make-up kan je alleen maar maken met mooie en goede Make-up kwasten. Met goede en schone make-up kwasten is het aanbrengen van een make-up veel gemakkelijker dan met vieze smoezelige goedkope make-up kwasten! Het is dus belangrijk dat je je make-up kwasten goed schoon houdt. Hoe je dat doet dat lees je hier.

De verschillende make-up kwasten die er zijn:

 

Make-up voor de nagels

Make-up voor de nagels is natuurlijk de nagellak en Nagelstyling. Met verzorgde handen en nagels zie je er een stuk verzorgder uit.

Je hebt in de nagelstyling de volgende producten:

 

Make-up accesoires

De Make-up accessoires die wij in het assortiment hebben zijn producten voor het bijwerken van de wenkbrauwen, de wimpers en andere make-up accessoires zoals spiegels. je vindt ze hier:

 

Make-up voor de kleine dametjes

Natuurlijk willen de kleine dametjes ook al experimenteren met make-up hiervoor hebben we de Make-up voor kinderen. Leuke lipglossjes in lichte tinten. Mooie oogschaduw die bij kleine  meisjes nog geen kwaad kan en verzorgende lippenbalsems in leuke figuurtjes.

 

Make-up sets

En natuurlijk hebben we ook de Make-up sets. De make-up sets waar meerder producten in zitten of de make-up sets die je zelf nog na kan vullen met oogschaduw, bronzer, gezichtspoeder, enz.

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennisbank eens. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box