Terug

Spiegels (1)

Een goede spiegel is onmisbaar voor een mooie make-up en mooie wenkbrauwen. Maar als je door je leeftijd minder goed dichtbij kan kijken hebben we voor u de beste spiegels met vergroting.

Filters

Spiegels

Een goede spiegel is erg belangrijk bij het verzorgen van de huid en het mooi aanbrengen van make-up. Juist als je naar mate je ouder wordt, minder goed zicht krijgt. Kies dan voor een spiegel die vergroot zodat je je make-up mooi kan blijven aanbrengen.

Wil je deskundig advies over? dan kan je altijd contact met ons opnemen via www.schoonheidssalonestebeaute.nl of [email protected]

 

 

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een workshop make-up te volgen bij ons, wilt u hier informatie over dan kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected] 

Wij geven in de workshop tips en trucs om make-up gemakkelijker en mooier aan te brengen, tips bij diverse huidtypes en huidproblemen, trucs voor een mooie smokey eye, enz.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box