Terug

Concealer (12)

Met concealer kan je oneffenheden nog wat beter wegwerken. Kies altijd een kleur 1 tintje lichter dan je foundation. Dit geeft een frissere uitstraling.

Filters

Concealer

Met concealer kan je oneffenheden nog wat beter wegwerken. Daar weten wij van Viva Donna alles van. Wij hebben een aantal mooie concealers in ons webshop assortiment.

 

Wat is een concealer

Een concealer is eigenlijk het toverstafje van de make-up. Met een concealer kan je de gezichtsmake-up nog mooier maken. Je kan alle oneffenheden mooi wegwerken met de concealer.

 

Hoe gebruik je een concealer?

Nadat je de huid mooi egaal hebt gemaakt met een foundation, ga je aan de slag met je Concealer. Een concealer heeft meer dek kracht dan een foundation en kan je plaatselijk gebruiken. Kies altijd een tintje lichter van foundation. (Welke kleur foundation past bij mijn huid?) Gebruik je concealer altijd rondom de ogen en op oneffenheden. Breng het heel dun aan op de huid. gebruik hier de ring vinger voor. De ringvinger geeft namelijk minder druk en hierdoor krijg je minder snel rimpeltjes romdom de ogen. Breng het met kloppende bewegingen aan op de huid. Als je te veel wrijft dan wrijf je het er meer in dan dat het gedeelte wat je wilt camoufleren minder zichtbaar wordt. (Hoe je concealer aanbrengt)

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »