Terug

Wat is een lippenbalsem verslaving?

Wat is een Lippenbalsem verslaving?

Misschien heb je er wel eens iets over gehoord; een lippenbalsem verslaving. Helaas hoor je het steeds vaker. En dat kan echt schadelijk zijn voor je gezondheid. Maar wat is het nou precies en wat kan je er tegen doen? Wij vertellen het je allemaal!

Lippenbalsem verslaving.jpg

Een lippenbalsem verslaving ontstaat omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt. Hierdoor voelen de lippen weer vervelend droog en trekkerig aan en ga je weer smeren. En zo bereik je dat je niet meer zonder je lipbalsem kunt. En dit is echt niet gezond. Paraffine is een soort vet dat wordt gemaakt van aardolie / minerale olie. Hier gaat nog een flinke bewerking aan vooraf, waardoor het niet echt als 'natuurlijk' gezien kan worden. Het is een goedkope, kleur- en geurloze stof, waardoor het aantrekkelijk is voor veel cosmetica producenten. Paraffine wordt ook gebruikt om kaarsvet van te maken.

Gebruik dus een lippenbalsem waar geen paraffine in zit. De Lippenbalsem merken die wij verkopen zijn paraffine vrij!

Zo kom je van je lippenbalsem verslaving af!

  • Stop met de paraffine houdende lippenbalsems!
  • Neem een lippenbalsem zonder schadelijke stoffen zoals hierboven al genoemd.
  • Zet even door want het kan zijn dat als je een betere lippenbalsem gaat gebruiken, het in de beginfase lijkt dat het niet werkt. De huid moet even overschakelen.
  • Gebruik het dus meerdere keren per dag als de huid er om vraagt.
  • Je zal merken dat die keren gaan afnemen.
  • Hou vol en je bent snel van je verslaving af!

Uiteraard verkopen wij alleen maar de juiste lippenbalsems. Je kan ze allemaal hier bekijken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »