Terug

Baby Lichaamsverzorging (14)

Filters

Baby Lichaamsverzorging

De huid van baby en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. Daar weten wij bij Viva Donna alles van. Wij hebben een aantal merken in ons webshop assortiment die speciaal voor die gevoelige kinderhuidjes geschikt zijn.

Hoe verzorg ik mijn baby en kind goed?

De huid van baby's en kinderen is veel kwetsbaarder dan de volwassenen huid. Het heeft daarom een betere en specifiekere verzorging nodig dan de volwassenen huid.

Ze dragen vaak nog een luier, wat een aanslag is op de billen en dan komt de billencrème en de zachte billendoekjes om de hoek kijken. Ze mogen nog niet te veel in de zon en als ze al in de zon gaan dan moeten ze echt een speciale zonnebrand en aftersun gebruiken. En als ze een droge huid hebben dan kunnen we ze niet met een normale huidverzorging insmeren daar moet je een speciale voor gebruiken voor kinderen.

Ook is het slim om eens na te denken over eventueel biologische of natuurlijke producten te gebruiken voor baby's en kinderen, want als die geurstoffen, geur en kleur stoffen zijn nou n iet bepaald goed voor de huid.

Lichaamsverzorging van een baby en een kind

De huid van een baby of klein kindje is nog heel kwetsbaar. In de buik van de moeder zat er een witte beschermende vettige substantie op hun huid. Dit beschermde de huid tegen het baarmoedervocht. als je baby geboren is dan kan het nog niet van binnen uit goed de huid beschermen, zeker op de tere plekken zoals de luier waar de huid gedurende de dag bloot wordt gesteld aan urine. Het is dus belangrijk om Baby Lichaamsverzorging te gebruiken. Verder zijn er de speciale producten voor in het bad, om de huid in te smeren zoals bodylotion en body olie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »