Terug

Lippenseel (1)

Een lippenseel is een klein kort kwastje waarmee je heel nauwkeurig je lipgloss of lippenstift aan kan brengen op de lippen.

Filters

Lippenseel

Een lippenseel is een klein kwastje waarmee je heel mooi de lippenstift, lipstick of lipgloss kan aanbrengen op de lippen. Het is erg hygienisch en geeft een mooi zacht resultaat. Als je eerst aan lippotlood gebruik accentueer je ook nog eens je mooie mondcontouren.

Wil je hier deskundig advies over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via www.schoonheidssalonestebeaute.nl of [email protected]

 

 

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een workshop make-up te volgen bij ons, wilt u hier informatie over dan kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected] 

Wij geven in de workshop tips en trucs om make-up gemakkelijker en mooier aan te brengen, tips bij diverse huidtypes en huidproblemen, trucs voor een mooie smokey eye, enz.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box