Terug

Lippenseel (1)

Een lippenseel is een klein kort kwastje waarmee je heel nauwkeurig je lipgloss of lippenstift aan kan brengen op de lippen.

Filters

Lippenseel

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen.  Daar weten we bij Viva Donna alles van. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. 

Lippenpenseel

Het hebben van goede Kwasten en penselen is een must bij een mooie make-up. Meestal gebruiken vrouwen een lipstick of lipgloss gewoon vanaf de stick zelf, maar professionals gebruiken altijd een lippenseel. Een lippenseel is een klein kwastje waarmee je heel mooi de lippenstift, lipstick of lipgloss kan aanbrengen op de lippen. Het is erg hygiënisch en geeft een mooi zacht resultaat. Als je eerst aan lippotlood gebruik accentueer je ook nog eens je mooie mondcontouren.

Vind je het lastig om een mooie lipstick of lipgloss bij jou huid te zoeken of weet je niet welke kleur het beste bij jou huid past? Wil je hier deskundig advies over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box