Terug

Voetencrème (8)

Als je last hebt van droge voeten, breng dan iedere avond voor het slapen gaan een voetcrème aan. Wij helpen je graag om te zoeken naar de juiste producten voor jou problemen.

Filters

Voetencrème

De handen zijn je visite plaatje en je voeten hebben heel wat te verduren,  we weten als geen ander bij Viva Donna dat je ze goed moet verzorgen hierdoor. We hebben daarom de beste merken in hand en voetverzorging voor jullie uitgekozen. Onze merken zijn super verzorgend en uiterst duurzaam.

Voetcreme

Als je last hebt van droge voeten en eelt, breng dan iedere avond voor het slapen gaan een voetcrème aan. Als je eerst nog een voetenscrub gebruikt, trekt de voetcrème ook nog beter is in heb je in no time echt super zachte voeten.

De voeten die hebben heel wat te verduren gedurende ons leven. Als je ze goed verzorgt dan kan je een hoop leed voorkomen.

Hoe breng je een voetcrème nou het beste aan?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een 20 euro muntje aan op je hand. Neem niet te veel, want anders blijven de voeten zo lang vet na. Verdeel de voetcrème tussen je 2 handen en masseer de voeten lekker in tot de voetcrème geheel is ingetrokken. Hierna doe je de andere voet. Kijk uit als je gaat staan op een tegelvloer, de voeten kunnen glad zijn!!

Als de voeten echt veel te verduren hebben gehad en ze echt super droog zijn en of kloven hebben, ga dan met een dikke laag voetcrème met sokken er overheen slapen.

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box