Terug

Grijze Striplac nagellak kopen (17)

Filters

Grijze Striplac nagellak kopen

Grijze Nagellak kopen

Nagelstyling, nagels lakken, nagels versieren, het is allemaal super hot. Nagellak valt allemaal onder make-up. Daar weten wij van Viva Donna alles van. Wij hebben de hipste nagellak en trendkleuren in onze webshop, maar ook duurzame natuurlijke nagellak producten. 

 

Hoe krijg je het mooiste nagellak resultaat?

Het mooiste resultaat met een Nagellak krijg je als je mooie verzorgende en gevijlde nagels hebt. Ook is het belangrijk om ten aller tijden een base coat en een topcoat te gebruiken. Een basecoat zorgt ervoor dat de nagellak kleur niet in de nagel trekt en dat het langer houdt. De topcoat zorgt voor een mooie glans en ook weer dat de nagellak mooier lang blijft zitten. Je mag er vanuit gaan als je de nagels mooi gelakt hebt dat ze ongeveer 5 dagen mooi blijven. 

 

Nagellak, hoe breng je dat het mooiste op?

De nagellak moet altijd eerst goed geschud zijn. Open het nagellak flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tij d  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is.

 

Welke merken nagellak verkopen wij?

Wij verkopen de volgende merken nagellak:

Wil je nagellak wat lang blijft zitten, kijk dan bij Alessandro Striplac

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box