Terug

OPI (61)

Filters

OPI

OPI

OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en stamt af van een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde. Een tandarts ontdekte per toeval dat tandheelkundig materiaal geschikt is voor nagelverlenging toen hij een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein. Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren, totdat de FDA (Federal Drug Administration) één van de basisingrediënten verbood.

George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct dat geschikt is voor het maken van kunstnagels. Hij kocht het bedrijf en slaagde erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.

Dit is de officiële website van OPI

OPI nagellak

OPI nagellak is er later bijgekomen en sinds 1993 is het ook in Nederland verkrijgbaar. Ieder voor-en najaar komen er 12 nieuwe kleuren bij. Daarnaast lanceren ze ook limited editions zoals een kerstcollectie of een speciale zomercollectie.
OPI nagellak staat voor luxe en fashionable kleuren. De nagellak blijft lang zitten en heeft een geweldige glans. De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde.

Inmiddels is het een groot merk geworden. Onder de celebs en influencers is OPI inmiddels ook bekend in binnen-en buitenland. Zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, maar ook Quinty Trustfull, Anouk, Candy Dulfer. 

OPI gel effect

Een productlijn van OPI is Infinite Shine. Dit is nagellak met gel effect. Het resultaat is een gel-achtige hoogglans en het heeft een intense kleur. De glans blijft tot 11 dagen onveranderd mooi. Wel afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel. Eenvoudig te verwijderen met OPI nagellakremover
Aanbrengen gaat in 3 stappen. Je brengt eerst een Infinite Shine ProStay Primer aan voor optimale hechting. Dit is de basecoat.
Bij stap 2 breng je 2 dunne laagjes Infinite Shine kleur, OPI nagellak vol pigmenten. Breng in stap 3 een royale laag van de topcoat aan voor een mooie glans. Zo houdt je de nagels mooi en verzorgd.  

OPI nagellak set 

Heel leuk om cadeau te geven, zijn de OPI nagellak sets met OPI nagellak in diverse kleuren. Een super mooi nagellak setje met 4 kleuren is bijvoorbeeld, Muse of Milan nagellak miniset. 
Een ander mooi setje is bijvoorbeeld uit de Neo pearl collectie met 5 kleuren nagellak. Maar er zijn nog veel meer mooie OPI nagellak sets te vinden in de webshop. 

Klik hier voor alle OPI nagellakken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »