Terug

Striplac producten (157)

Filters

Striplac producten

Nagelstyling, nagels lakken, nagels versieren, het is allemaal super hot. Nagellak valt allemaal onder make-up. Daar weten wij van Viva Donna alles van. Wij hebben de hipste nagellak en trendkleuren in onze webshop, maar ook duurzame natuurlijke nagellak producten. 

 

Wat is Striplac?

Striplac is de meest innovatieve nagellak van dit moment. En zij waren de eerste nagellak die eruit ziet als gellak. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen heeft die gellak heeft. Zoals het afweken ( afsoaken ) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. Striplac haal je eraf als een vliesje. 

Striplac hard je uit met een led lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

 

Striplac producten, de nagellak innovatie van nu!

Striplac producten zijn super hip nu, Striplac is een nagellak die je als vliesje van de nagel kan verwijderen. Striplac geeft een super mooie glans en blijft lang zitten. Striplac is verkrijgbaar in ontzettend veel mooie modieuze kleuren.
En er is nu een verbeterde versie van de huidige Striplac; Striplac Soak off or peel off

De handen zijn het visite kaartje voor de vrouwen, zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi gelakte nagels natuurlijk niet achterblijven. Striplac is innovatieve manier van nagels lakken.

Wij zijn een officieel Striplac point in Nederland en zijn officieel gecertificeerd voor de verkoop van Striplac producten en hebben het grootste assortiment Striplac producten van Nederland

Wil jij weten hoe je Striplac producten het mooiste aanbrengt, welke kleuren striplac het beste bij jou past? We organiseren workshop in het aanbrengen van Striplac producten, hierin krijg je tips en trucs hoe je de striplac zo mooi en snel mogelijk aan kunt brengen.

 

Welke Striplac producten verkopen wij?

U vindt bij ons het grootste assortiment Striplac producten  van Nederland.

 

Striplac, hoe breng je dat het mooiste op?

We gaan je vertellen hoe je het mooiste de Striplac opbrengt.  Je hebt de volgende producten nodig:

  • Kleur striplac
  • Polijst vijl
  • Topcoat
  • ledlamp
  • reinigingspads

Zo ga je te werk:

  • Polijst alle nagels zorgvuldig.
  • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.

 

De gebruiksaanwijzing van de Striplac producten

 

Welke Striplac kleuren hebben we in ons assortiment?

Wij hebben voor u alle Striplac kleuren in ons assortiment. Dat zijn nu 40 kleuren, maar medio april 2020 worden dat er 60. Ook brengt Alessandro ieder seizoen een trendy limited edition look uit met kleuren die op dat moment helemaal hip zijn. En deze kopen wij ook altijd in en zijn leverbaar zo lang de voorraad strekt. 

We hebben dus voor ieder een passende kleur bij iedere look en elke stemming. 

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box