Terug

Striplac producten (166)

Filters

Striplac producten

Striplac producten, de nagellak innovatie van nu!

Striplac producten zijn super hip nu, Striplac is een nagellak die je als vliesje van de nagel kan verwijderen. Striplac geeft een super mooie glans en blijft lang zitten. Striplac is verkrijgbaar in ontzettend veel mooie modieuze kleuren.
En er is nu een verbeterde versie van de huidige Striplac; Striplac Soak off or peel off

De handen zijn het visite kaartje voor de vrouwen, zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi gelakte nagels natuurlijk niet achterblijven. Striplac is innovatieve manier van nagelslakken. Je hard Striplac uit onder een uv lamp of  ledlamp en je kan het verwijderen als een vliesje.

Wij zijn een officieel Striplac point in Nederland en zijn officieel gecertificeerd voor de verkoop van Striplac producten en hebben het grootste assortiment Striplac producten van Nederland

Wil jij weten hoe je Striplac producten het mooiste aanbrengt, welke kleuren striplac het beste bij jou past? We organiseren workshop in het aanbrengen van Striplac producten, hierin krijg je tips en trucs hoe je de striplac zo mooi en snel mogelijk aan kunt brengen.

Voor info kijk even op de site op de de link workshop

Hier vind je de Striplac producten die we verkopen

U vindt bij ons het grootste assortiment Striplac producten  van Nederland.

 

De gebruiksaanwijzing van de Striplac producten

 

Wij hebben voor u alle Striplac producten, Van de meest actuele rood nuances tot de neutrale Nude-tinten. En alle kleuren uit de trend loods van Striplac hebben wij op voorraad. We hebben voor ieder een passende kleur bij iedere look en elke stemming. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

Soms is het lastig om nagellak mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een workshop striplac of nagelverzorging te volgen bij ons, wilt u hier informatie over dan kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected]adonna.nl of kijk bij de workshop

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box