Terug

Gevoelige Huid (41)

Filters

Gevoelige Huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het is dus ook erg van belang dat iedereen zijn eigen producten gebruikt die aangepast zijn op het huidtype. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.
 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

De Gevoelige huid

Hier vallen ook de allergisch reagerende huid, de snel rood wordende huid en de geïrriteerde huid onder. Een gevoelige huid zien we steeds vaker deze tijd. Het kan diverse oorzaken hebben, oa genetisch, verkeerd gebruik van producten, allergisch aangelegd, enz

Belangrijk bij deze huid is producten te gebruiken die geen parabenen, siliconen en minerale oliën bevatten. Ook kan het zijn dat een huid last heeft van geur en kleur stoffen. Kies dus een product waar dit zo min mogelijk in zit.

De merken waar wij mee werken zijn allemaal Parabenen en siliconen vrij.

 

De merken die speciaal voor de gevoelige huid zijn vind je hieronder:

 

Decaar Delicate skin

Kaé argan verzorging

 

 

Er zit een groot verschil tussen producten voor huidverzorging en huidverbetering. Onze huidverbeteringsproducten zijn echte cosmeceuticals, dat betekend dat de producten een combinatie zijn tussen cosmetica en farmaceutische producten. Ze zijn dus veel geconcentreerder en bewezen effectiever!

Hier vind je de producten die werken op de gevoelige geïrriteerde huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box