Terug

Loveli Deodorant voor mannen (9)

Filters

Loveli Deodorant voor mannen

Loveli Deodorant voor mannen

Loveli deodorant voor mannen is de eerste deodorant zonder aluminium die echt super goed werkt.

De Loveli deodorants voor mannen zijn 100% natuurlijk en ze zijn gebaseerd op kokosolie, zinkoxide en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

Iedereen zweet, maar het gaat pas stinken als het op de huid in aanraking komt met slechte huid bacteriën. En dat is wat je wilt voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes.

Wat doet Naturiumcarbonaat in de Loveli deodorant?

En zo werkt de Loveli deodorant dus. De natriumbicarbonaat in de Loveli deodorant brengt de Ph waarde van de huid omhoog en dan hebben de slechte huid bacteriën in ieder geval minder kans. Een andere naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Bijkomstig voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook nog eens zweet kan absorberen. Een klein beetje. Maar het lijkt daardoor alsof je minder zweet. 

De Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) in de Loveli deodorant is dus hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. De Loveli deodorant bevat daarnaast ook kokosolie voor een neutraliserende werking. Ver bevat de Loveli deodorant arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid en vitamine E als antioxidant.

Wat doet zinkoxide in de Loveli deodorant?

Zinkoxide werkt super goed tegen stresszweet of hormoonzweet. Dit ingrediënt vind je ook in de Loveli deodorant

Stress- of hormoonzweet is anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte. Het bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op je huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van je zweetgeur. Zinkoxide zet deze vetzuren om in een geurloze zinkzouten voordat de bacteriën hun werk kunnen doenWat zink een dubbel zo sterk wapen in de strijd tegen zweetgeurtjes maakt, is dat het tegelijk antibacterieel is! Er zijn dus sowieso minder bacteriën op je huid die de zweetgeur kunnen veroorzaken. Het beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoonzweet. 

Waarom is Aluminium slecht in een deodorant?

Aluminium in je cosmetica is niet aan te raden. Als wordt er niet anders gebruikt in de reguliere deodorant merken. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat als je te veel en te vaak aluminium binnen krijgt dat het een verhoogde kans heeft op (borst)kanker.  

Gelukkig zit dit niet in de  Loveli deodorant

 

Je vindt alle Loveli producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box