Terug

Blush (27)

Een blush geeft warmte en frisheid in de huid. Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste producten.

Filters

Blush

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een Blush?

Met de blush ( ook wel blusher of rouge genoemd) kan je de huid wat meer laten spreken en wat frisheid in de huid brengen. Na het gebruik van een foundation en of een bronzer is de huid soms wat sombertjes. Ook vallen bruintinten weg in avond en lamplicht en dan kan een mooie perzik, pink of abrikoos kleur blush net dat verschil maken en de huid een frisse teint geven.

 

Hoe breng je een bronzing poeder aan?

Wij adviseren altijd een goede blush te gebruiken in plaats van het vaak meegeleverde kleine blushkwastje dat bij de blush zit. Mat een fatsoenlijke blushkwast kan je de blush veel mooier aanbrengen op je wangen. Haal de kwast door de blush. Tik het te veel aan poeder boven de pot er weer zachtjes af. Ga nooit blazen want dan valt de helft van de poeder op de grond en dat is zonde. En je blaast je bacteriën op de kwast en die breng je dan weer aan op de huid, niet zo hygiënisch. Breng de kwast met de blush aan bij de haarinplant en breng het als een halve maan vorm richting de jukbeenderen. We doen dit op deze wijze want als je de eerste aanzet op de wangen aanbrengt en er zat wat veel op je kwast dan krijg je het er nooit meer mooi weg. Want als je gaat wrijven krijg je mega rode wangen en bij de haarinplant heb je dat veel minder.

 

Welke kleur blush kan ik het beste kiezen?

Als je een blush gebruikt om frisheid in de huid te willen dan kan je het beste  een blush nemen in de kleuren abrikoos, coral, pink en perzik. Want hiermee krijg je meest frissere blik. Je hebt ook bruinige kleuren blush maar daar zijn wij bij Viva Donna zelf minder enthousiast over dan de kleuren waar we het hierboven over hadden.

 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de kleur, wij helpen je graag!

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »