Terug

Dierproof vrij / Not tested on animals

Dieren proeven worden helaas nog steeds dagelijks gedaan. En wordt er bij het vervaardigen van cosmetica producten nog steeds getest op dieren. Of er wordt nog gebruik gemaakt van  testen op dieren die in het verleden zijn gedaan. Gelukkig werken de meeste merken al met het laatste, zodat de dieren nu worden bespaard, maar natuurlijk is het nog steeds het beste als we helemaal stoppen niet de dierproeven.

Gelukkig is er een label voor producten die certificeert producten die gegarandeerd  niet op dieren testen en ook geen gebruik maken van testen op dieren die in het verleden gedaan zijn. Dit label heet: Dier proof vrij / Not Tested On Animals.

De producten die onder deze certificering vallen hebben soms ook de volgende certificering: Cruelty free of Beauty Without Bunny’s. Cruelty free & vegan producten bevatten ook geen dierlijke ingrediënten. En Beauty without Bunny, daarbij wordt alleen niet op dieren getest.

De dierproefvrije merken die wij verkopen zijn:

Andere certificering labels: ecocert gecertificeerd / biologische gecertificeerd/ Vegan gecertificeerd/ fair trade/ natuurlijke ingrediënten/ natural / organic / cosmebio / cruelty FreeI’m green

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »