Terug

Shampoo (34)

Filters

Shampoo

Je haren hebben dagelijks een goede verzorging nodig. Dat weten wij bij Viva Donna als geen anders.  Ons assortiment bestaat uit duurzame  haarverzorgingsproducten voor hem en haar. 

Shampoo

Het is erg belangrijk om je haar te wassen met een Shampoo die geschikt is voor jou haar type. Een shampoo moet de balans van haar en hoofdhuid goed houden, mag niet te veel ontvettend zijn maar moet wel goed reinigen. Sommige shampoos mag je dagelijks gebruiken, maar echt goed is het niet om je haar dagelijks te wassen. Het is beter om het 2x per week te wassen. 

Nog een speciale haar shampoo beauty tip van Viva Donna; Kies voor een shampoo zonder siliconen. Dit zorgt voor onnodig snel vet haar en verstopte talgklieren rondom de haar aanzet.

Wat voor soort haar heb ik?

Zoals je verschillende soorten huidtypes hebt, heb je ook verschillende soorten haar. Je hebt droog haar, vet haar, normaal haar. En je hebt haar problemen zoals haar met gespleten haarpunten, roos, slap haar, pluizig haar, enz  En er zijn verschillende soorten haar in lengte en stijl zoals steil haar, krullen, lang haar, kort haar, half lang haar enz. En vergeet het gekleurde haar niet!! 

Denk ook eens aan de natuurlijke shampoos van Happysoaps

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box