Terug

Ericson laboratoire Bioptic (19)

Filters

Ericson laboratoire Bioptic

Ericson Laboratoire Bioptic alles voor de mooiste huid rondom de ogen

Ericson laboratoire Bioptic is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van de ogen. 

 

Hoe werken de Ericson laboratoire Bioptic producten?

De Ericson Laboratoire bioptic producten zijn OOGCONTOUREN BEHANDELING VOOR DE MEEST FRAGIELE ZONES VAN HET GELAAT

Bestrijdt de veranderingen van het oogcontour: rimpels, droogte lijntjes, wallen en verkleuringen. Onze onderzoekslaboratoria hebben specifieke producten ontworpen die geschikt zijn voor de meest gevoelige ogen en die alle mogelijke problemen aanpakken. Rondom het oog is de huid zeer fijn en is zodoende de meest fragiele zone van het gelaat. Er zijn drie wijzigingen die de oogcontouren
ondergaan: rimpels, wallen, kringen.

DE RIMPELS: Kraaienpootjes en rimpels zijn de eerste tekenen van veroudering en treden op in de hoek van het oog en vormen zo “kraaienpootjes.

DE KRINGEN: Kringen zijn een verkleuring van de en/ of bovenste oogleden en zijn rechtstreeks verbonden met problemen met de microcirculatie. Kringen zijn een verkleuring van de en/of bovenste oogleden en zijn rechtstreeks verbonden met problemen met de microcirculatie. Met de leeftijd zet de wand van de haar vaten uit ten voordele van een aderstuwing en ten nadele van een goede terugkeer van het bloed naar de vaten. Dit leidt tot een onderhuidse pigmentering die merkbaarder is ter hoogte van de oogleden waar de huid dunner is.

De wallen : De oedeemzakjes: zijn het resultaat van een lymfestagnatie.

Hyperpigmentatie: De erfelijke kringen met een hyperpigmentatie van de huid;

 

Welke producten bevat de Ericson laboratoire Bioptic

  • oogmake-up remover voor waterproof oogmake-up
  • verfrissende ooglotion
  • oog fluide
  • ooggel
  • oog masker
  • oog capsules
  • oog plach

 

Meer over Ericson Laboratoire Ericson laboratoire Bioptic

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box