Terug

Ericson Laboratoire (59)

Filters

Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Wij zijn gespecialiseerd in Ericson Laboratoire, we geven de behandelingen in onze salon  oa de Ericson Laboratoire Hydraclinic, Ericson Laboratoire Sensitive pro, Ericson laboratoire Bioptic. enz Hiervoor hebben wij alle benodigde trainingen gevolgd. 

U kunt ons dus altijd om advies vragen!

Video merk Ericson Laboratoire

Meer informatie over deze producten vind u op de website van Ericson Laboratoire 

De productlijnen die Ericson Laboratoire heeft zijn:

Zie je 's Ochtends vermoeid uit en heb je rimpels en lijntjes rondom je ogen? Neem dan de Micro Collagen Lifting for eye zone Bioptic! Je ziet er direct minder vermoeid en frisser uit!! Ik ben nog nooit zo blij geweest met een oogcrème als deze, en mijn klanten zullen dat beamen.

Deze verzorging geeft een onmiddellijk, spectaculaire schoonheidsresultaat voor het oog contour. Het “Micro collageen”is een voedende actieve werkstof die helpt bij het opvullen van rimpeltjes en lijntjes en de huid praktisch direct glad strijkt. Wist alle tekenen van vermoeidheid en laat de maakt de blik weer stralend en fris. Een echte aanrader dus!

Vlog Bioptic micro lifting oogcreme

 

Gebruiksaanwijzing oogcreme

* Breng  een grote speldenknop op een van je ringvingers aan en  verdeel het over beide ringvingers. 

Je gebruikt de ringvingers omdat je met deze vinger minder druk kan zetten en zo minder snel huidveroudering veroorzaakt.

* Breng de oogcrème met zacht kloppende bewegingen aan op de huid, van binnen naar buiten. Beng het aan op de huid waar je de oogkassen onder voelt. Door de warmte trekt het vanzelf naar alle plekjes rondom de ogen waar het zijn moet en kan het niet in je ogen komen.

* Je ziet bijna direct dat je oog huid er frisser en minder vermoeid uitziet!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »