Terug

Welke nagellak blijft het beste zitten?

Bijna alle vrouwen en ook steeds meer mannen lakken hun nagels, nagels lakken is echt mega hip, maar soms beschadigt nagellak wel heel snel, bladdert het al binnen no time af en kan je weer opnieuw beginnen. Dat willen we natuurlijk niet. Wij vertellen je in deze blog hoe je het beste je nagels kan lakken zodat ze zo lang mogelijk blijft zitten en welke nagellak merken die wij verkopen het meest langhoudend zijn!

Welke nagellak blijft het beste zitten?

Wij verkopen best een aantal goede nagellak merken, maar welke blijft nou het beste zitten?

  • Striplac; Striplac blijft ongeveer tussen de 10 en 14 dagen mooi zitten, bladdert niet af en behoudt zijn mooie glans. Striplac is ook snel aan te brengen en als je het hebt aangebracht is het ook direct droog en hoef je niet bang te zijn op beschadigingen. Wel is het belangrijk om de Striplac stappen goed te volgen voor het beste resultaat!
  • OPI; OPI is van de normale nagellak, een van de beste nagellakken in zijn categorie. Hert blijft super goed zitten, mits je een basecoat en een topcoat gebruikt.

Hieronder zie je een foto van Striplac nagellak. Klik op de link om het eens beter te bekijken.

Alessandro Striplac Starterkit set nagellak - Viva Donna

Hoe zorg je ervoor dat je nagellak lang blijft zitten?

  • Ontvet de nagelplaat altijd met een nagellakremover voordat je de nagels gaat lakken, ook als je geen oude nagellak op de nagels hebt zitten. Je ontvet de nagels waardoor de lak beter hecht.
  • Gebruik altijd een basecoat, dit zorgt niet alleen voor minder verkleuringen van de nagelplaat, maar ook voor betere hechting van de nagellak.
  • Gebruik altijd een topcoat over de nagellak heen. Dit zorgt voor een mooiere glans op de nagels, maar ook voor langere houdbaarheid van de nagellak.
  • Draag handschoenen als je in de tuin gaat werken of de afwas gaat doen.
  • Verzorg je nagels goed in de tijd tussen de nagellak behandelingen door. Hoe verzorgder de nagels, hoe langer de houdbaarheid.
  • Gebruik evt. een primer voor onder de nagellak om de lak beter te laten hechten.

Welke nagellak blijft het beste zitten

Gellak

Je hoort vaak dat Gellak die aangebracht wordt door een nagelstyliste het beste blijft zitten. Dat is ook zeker zo, maar ik wil je er wel bij vertellen dat gellak die zij opbrengen ook echt een aanslag zijn voor je nagels. Met andere woorden: Zo lang je het blijft gebruiken, zie n je nagels er tip top uit, maar als je er mee wilt stoppen schrik  je je een ongeluk over de staat van je nagels. Wacht het is echt heel slecht voor je nagels. Ik zou echt Striplac adviseren. Je kan het zelf aanbrengen, dat scheelt tijd en geld en je verpest er je nagels niet mee!

Wil je de Striplac producten een beter bekijken? klik dan op deze onderstaande foto!

Striplac nagellak - Viva Donna

Wil je alle nagellak bekijken die wij verkopen? Kijk dan voor nagellak en voor de nagelverzorging nagellakverzorging

 

Stralende groetjes Sandra van Viva Donna

Base coat

Wenkbrauwpoeder

Gellak verwijderen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »