Terug

Hoe kies je een foundation voor een rijpere huid en welke foundation is aan te raden?

Foundation wordt bij de rijpere huid vaak ingezet om goed te camoufleren. Daar is niets mis mee als je het goed en verstandig doet. Helaas gebruiken sommige dames er vaak veel te veel van om de rimpels weg te werken en vaak ook een te donkere kleur om een gezellig tintje te creëren. Maar daarvan krijg je zo’n lelijke rand onder de kin.  En een te donkere foundation maakt de huid juist optisch ouder! Hieronder de foundation gebruikstips die jou rijpere huid wel mooi verzorgen.

Hoe kan je een rijpere huid mooi maken met foundation?

Met een foundation kan je roodheid en oneffenheden camoufleren en de huid egaliseren. Maar bij een rijpere huid adviseren wij: Gebruik foundation alleen op de plekken waar je het nodig hebt. Bijvoorbeeld om oneffenheden te verdoezelen. Overdaad schaad bij de rijpere huid. Wij adviseren eerder om een BB cream te gebruiken. Dat heeft ook een licht egaliserende werking en haalt de kleur ook een beetje op. Foundation is alleen om te egaliseren en camoufleren.

foundation. voor een rijpere huid


Wil je toch foundation gebruiken, kies dan voor een foundation in jou huidskleur, want een donkere foundation toont veel ouder ouder! Wat we natuurlijk zeker niet willen! En maak daarna kleur in het gezicht met een blush of terracotta.

Bekijk al onze make-up producten hier en de foundation vind je hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »