Terug

Hoe vaak mag je een gezichtsscrub gebruiken?

Hoe vaak je je gezicht mag scrubben is een beetje afhankelijk van je huidtype. Wel is het zo dat je naar mate je ouder wordt vaker mag gaan scrubben per week. Je mag de frequentie iets opschroeven aangezien de snelheid van de huidvernieuwing en de celdeling vertragen naar mate je ouder wordt. En door te scrubben versnel je de celdeling en geef je de huid weer een mooier stralender en minder dof gezicht. Huid krijgt weer een mooie glow!

Maar ook al geeft het zo’n mooie GLOW, je mag je huid zeker niet iedere dag scrubben. Dat is niet zo goed voor de huid. De huid zou er te dun van kunnen worden en dan is het weer ontvankelijk voor bacteriën en infecties. Bij een normale huid is om de dag of om de 2 dagen een goede frequentie. Heb je nou een hele gevoelige of dunne huid kies dan voor een zachte scrub of een lysing, pas je frequentie aan tot maximaal 2x per week en scrub de huid in ieder geval met zeer veel beleid, dus heel zacht.

Wij adviseren overigens liever geen scrub handschoenen voor het gezicht. Ten eerste omdat ze vaak te grof zijn voor de tere gezichtshuid en ten tweede omdat er gemakkelijker bacteriën in kunnen gaan zitten die je er niet zo gemakkelijk uit krijgt en dus sneller herbesmetting kan krijgen van slechte bacteriën.

Wat is een gezichtsscrub.jpg

Bekijk hier onze gezichtsscrubs

Je vindt alle huidverzorging hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Wat is een gezichtsscrub

Hoe gebruik je een gezichtsscrub?

Welke scrubs zijn niet slecht voor het milieu

Wat is het verschil tussen scrub peeling & lysing?

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »