Terug

Wat is de beste wenkbrauwgel?

Je wenkbrauwen geven zo veel uitstraling aan je gezicht dat het belangrijk is om die dagelijks goed in vorm te brengen. Maar als je 's ochtends niet veel tijd wil besteden aan je wenkbrauwen, is een wenkbrauwgel ideaal. 

Wat is een wenkbrauwgel?

Een wenkbrauwgel is een gel die wel of niet gekleurd is en die in een verpakking zit met een soort mascara borsteltje erin. Dit borsteltje kan je heel gemakkelijk over je wenkbrauwen heen halen zodat je wenkbrauwen netjes in vorm zitten, met al dan niet een kleurtje erin. Een wenkbrauwgel is namelijk de simpelste manier om je wenkbrauwen voller te laten lijken. Borstel de haartjes met een transparante wenkbrauwgel wat omhoog en klaar is Kees. Als je wenkbrauwen wat invulling en kleur kunnen gebruiken, ga je voor een gekleurde wenkbrauwgel.

Maar wat is nou de beste wenkbrauwgel?

Wat de beste wenkbrauwgel is, is natuurlijk voor iedereen anders. Iedereen heeft zijn eigen favoriete wenkbrauwgel. Zo zijn wij super enthousiast over de John van G wenkbrauwgels.  Wel kunnen wij je tips geven waar je op moet letten bij het komen van een goede wenkbrauwgel:

  • Koop in ieder geval een transparante wenkbrauwgel, dit werkt namelijk het beste samen met een wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood.
  • Kies de juiste kleur wenkbrauwgel, ongeveer 1 of 2 tinten donkerder dan je eigen wenkbrauwen maar niet veel donkerder of lichter.
  • Lees reviews over de wenkbrauwgeld, zo weet je wat andere ervan vinden.
  • Blijf na het aanbrengen van je wenkbrauwgel van je wenkbrauwen af, want anders kan de wenkbrauwgel gaan korrelen in je wenkbrauwen en dat geeft een vies gezicht.

Lees ook welke kleur wenkbrauwgel

 

Kijk voor onze make-up producten hier en onze wenkbrauwgel vind je hier

Wat is de beste Wenkbrauw Gel | Wenkbrauwgel online kopen - Viva Donna

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »