Terug

Hoe gebruik je een Face Soapbar?

Je ziet ze de laatste tijd veel vaker voorbij komen bij de winkels: De soap bars. Je hebt ze zowel voor je gezicht als voor je lichaam en haar. In deze kennisbank gaan we je vertellen hoe je een face soap bar het beste kunt gebruiken en bewaren.

Wat is een face Soap bar

Een face soap bar is een stukje zeep om je gezicht mee te wassen en je make-up te verwijderen. Omdat soapbars een 'vaste vorm' hebben, is er geen verpakkingsmateriaal benodigd – hierdoor zijn face cleansing Bars milieubewust en is er geen plastic nodig voor de verpakking. Als er al een verpakking gebruikt wordt dan is het een tinnen blikje om ze ook direct in te bewaren en die je later kan na kan vullen of in een kartonnen doosje. De meeste soapbars zijn niet alleen milieu bewust, maar ook vaak met alleen maar natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen.

Face soap Bars zijn ook nog eens perfect om mee te reizen. Ze gaan niet lekken en kunnen zonder problemen mee in je handbagage (nooit meer je peperdure gezichtsreiniging verplicht in de prullenbak op het vliegveld leeg kieperen!) door de douane.

Zo gebruik je een Face soap Bar

  • Maak je gezicht licht vochtig
  • Wrijf met natte handen de face soap Bar tussen je handpalmen zodat er schuim ontstaat.
  • Gebruik het schuim om je gezicht in te zepen en je make-up te verwijderen.
  • Kijk altijd even op de verpakking of je deze face soap bar ook mag gebruiken voor het verwijderen van oogmake-up.
  • Masseer het schuim zorgvuldig zodat het alle afvalstoffen en make-uprestjes kan opnemen.
  • Spoel je huid hierna grondig af met veel lauw warm water.
  • En Voila! Je huid is klaar om de verzorging aan te brengen

Zo bewaar je een face soap Bar

Een face soap Bar gaat het langste mee als je hem zorgvuldig bewaart. Zorg dat je na gebruik de face soap Bar even afspoelt en goed laat drogen. Dit gaat het snelste op een plek buiten de douche. Je kunt hier een zeephouder of zeepbakje voor gebruiken. Het nadeel is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten op de vorm. Maar er zijn inmiddels ook speciale bakjes te koop waar je ze goed in kan bewaren.

Bekijk hier onze facesoapbars 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box