Terug

Waarvoor gebruik je een oogcreme?

Een oogverzorging kan een heleboel bijdragen aan het langer mooi houden van de huid rondom de ogen. De huid rondom de ogen is 7x dunner dan de huid van de rest van je gezicht. Daarom neemt de huid rondom de ogen een dagcrème niet op. Het heeft vaak juist een averechtse verwerking op die huid omdat het de dagcrème niet kan verwerken. Een oog crème is van een andere samenstelling dan een dagcrème. 

Ook is de ooghuid de plek waar je als eerste huidveroudering gaat tegenkomen. Omdat de spieren rondom de ogen altijd aan het werk zijn door te knipperen en met de ogen te knijpen, heb je eerder last van huidveroudering dan op andere plekken in je gezicht.

Het is belangrijk om een oog crème te gaan gebruiken als je al jong bent! Want hoe eerder je daarmee begint hoe langer jij jouw ooghuid mooi en stralende houdt. Maar hoe breng je je oogverzorging nou goed aan? Wij vertellen je er hier alles over!

Problemen van de ooghuid

Je kan voor diverse ooghuidproblemen een oog crème gebruiken:

  • Donkere kringen
  • Wallen
  • Crackelee lijntjes (bij een vochtarme huid)
  • Rimpels
  • Huidverslapping

Waarvoor gebruik je een oogcreme l oogverzorging

 

Bekijk hier onze oogverzorging 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »