Terug

Wat is de beste gezichtscreme?

Er zijn zo veel gezichtsverzorgingsproducten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat snappen wij best. Daarom vertellen we je hier waar  je op moet letten als je een gezicht crème gaat aanschaffen, welke goed zijn en welke merken je beter kunt laten staan.

Ten eerste is het al fijn dat je een gezichtscrème gebruikt! Je beschermt in ieder geval je huid overdag met een dagcreme. Zorg er wel voor dat je het aanbrengt op een gereinigde huid!

Ten tweede is het belangrijk dat je een gezichtscrème zoekt waar geen vervelende en irriterende bestanddelen inzitten zoals parabenen, siliconen, alcohol, enz. Deze stoffen vind je vaak in de wat goedkopere merken die je bij de drogist vindt zoals Nivea en de eigenmerk producten. Deze ingrediënten zijn namelijk goedkoper, maar wist je dat je huid “verslaafd” kan raken aan deze stoffen zodat jij denkt dat je alleen maar tegen die producten kunt?

Ten derde is het fijn voor je huid om een gezichtscrème op natuurlijke basis te zoeken. Of een product waar in ieder geval natuurlijke ingrediënten in zitten. Laat je niet direct foppen door het woord “Natuurlijk “op de verpakking, want een product mag al natuurlijk heten als er 1%  natuurlijke ingrediënten in zit. Let dus een beetje op de ingrediëntenlijst.

Het is niet altijd zo dat de duurste producten ook het aller beste zijn, maar vaak bevatten de wat luxere merken wel hogere percentages met werkzame ingrediënten zodat een gezichtscrème ook sneller en beter werkt.

Een gezichtscrème is een aanvulling. Je kan een huid niet veel jonger meer maken of rimpels en huidverslapping verwijderen. Helaas! Je kan wel de huidveroudering vertragen en vervagen als je goede huidverzorging gebruikt. Wat is de beste huidverzorgingsroutine?.

Onze allerbeste hoog geconcentreerde gezichtscremes zijn:

Je vindt alle huidverzorging hier

Wat is de beste gezichtscreme

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box