Terug

Hoe gebruik ik een peeling?

Een peeling is een soort van scrub maar dan met zuren zoals fruitzuur, glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, enz..

Deze zuren verweken de tussencelstof iets heftiger dan bij de lysing. Hierdoor lost een groot deel van de tussencelstof op en verwijdert het de bovenste laag van de dode huidcellen.

Het geeft echt super mooie resultaten en huidverbetering als je het goed gebruikt.

Zo gebruik je een peeling

  • Een peeling met zuren is vaak meer iets voor de schoonheidsspecialiste in als behandeling uit te voeren.
  • Er zijn peeling producten voor thuis gebruik, volg daarbij goed de gebruiksaanwijzing en ga niet op eigen houtje dingen uit proberen.
  • Gebruik altijd na een peeling minimaal 2 weken dagelijks een dagcrème met een SPF erin. Anders heb je meer kan op pigmentvlekken.
  • Een peeling mag je niet zo maar onbeperkt uitvoeren. Doe dat altijd in overleg met je schoonheidsspecialist. Want je huid kan veel te dun worden als je te vaak een peeling doet.

Wat is het verschil tussen scrub peeling & lysing?

 

Hoe gebruik je een peeling

Bekijk hier onze gezichtsscrubs

Je vindt alle huidverzorging hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »