Terug

Hoe kan je wenkbrauwgel het beste aanbrengen?

Wenkbrauwgel kan super handig zijn als jij wat weerbarstige wenkbrauwen hebt. Het zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag mooi in model blijven zitten. Je hebt wenkbrauwgel met en zonder kleur. Heb jij lichte wenkbrauwen of wenkbrauwen met een kaler plekje erin dan raden we je een kleur wenkbrauwgel aan. Gebruik je bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder, dan is een kleurloze wenkbrauwgel ideaal.

Bij het aanbrengen van producten voor je wenkbrauwen moet je rekening houden met het feit dat je wenkbrauwen niet overal dezelfde kleur hebben. Bij je neus zijn de haren het lichtst, terwijl ze aan het einde donkerder zijn.

Als je een gekleurde wenkbrauwgel gebruikt dan breng je het product op een halve cm na het begin van de wenkbrauw aan (dus meer richting het midden van je wenkbrauw). Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat. Met het restant op je borsteltje pak je vervolgens de eerste halve cm aan. Eventueel kun je het product nog ietwat verdelen met behulp van een wenkbrauwborsteltje. Als je een kleurloze wenkbrauwgel gebruikt dan kan je uiteraard gewoon alle haartjes meenemen.

 

Kijk voor onze make-up producten hier en onze wenkbrauwgel vind je hier

hoekan ik Wenkbrauw Gel het beste aanbrengen | Wenkbrauwgel online kopen - Viva Donna

Wat is Wenkbrauw gel?

Welke kleur wenkbrauwgel kan ik het beste gebruiken?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »