Terug

Hoe gebruik ik een lipliner?

Een lipliner, ook wel lippotlood genoemd, valt onder de lipmake-up. Een lipliner ziet eruit als een potlood, alleen is de substantie van de potloodpunt vaak wat cremiger dan een oogpotlood of wenkbrauwpotlood.  Zorg ervoor dat je lipliner een goede scherpe  punt heeft, dus slijp het eventueel voor gebruik met een speciale make-up puntenslijper ( andere puntenslijpers zijn niet geschikt voor oogmake-up potloden).

Zo teken je heel mooi je lipliner

Teken eerst het cupido boogje van je bovenlip (dit is het v-puntje in het midden). Teken daarna vanaf de buitenkant de lippen met de vorm mee richting de cupido bood. Doe dit aan beide kanten. (Je doet dit op deze manier en niet andersom omdat als je de lijn net te ver doortrekt naar buiten, er trieste lippen ontstaan.) Je doet dit bij de onderlip eigenlijk hetzelfde. Eerst het binnenste van de onderste liplijn en daarna van buitenaf naar binnen de beide kanten trekken.

Als je de vorm van de lippen wilt aanpassen, gebruik dan altijd eerst een concealer om te corrigeren. teken daarna de liplijn met een mm binnen of buiten de originele lijn. Dit lijkt weinig maar kan al een groot verschil maken.

Hoe gebruik je een lipliner l Lipliner kopen | Viva Donna

Bekijk al onze make-up producten hier en onze lipliner hier

 

Meer lezen? Lees de onderstaande kennisbank artikelen.

Wat is een lipliner?

Waarom gebruik ik een lipliner?

Welke  kleur lipliner kan ik het beste gebruiken?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box