Terug

Wat is een highlighter?

Een highlighter is een super hip beauty product! Een highlighter geeft een mooie glans en extra touch aan je make-up look door het aan te brengen op de jukbeenderen, maar highlighter kun je op veel meer delen van het gezicht aanbrengen. Ben jij benieuwd waar je highlighter allemaal voor kunt gebruiken? je leest het hier!

Hoe werkt een highlighter?

Een highlighter is een product dat je kunt gebruiken om extra glans aan je make-up look te geven. Anno 2019 maakt bijna iedereen gebruik van een highlighter, want iedereen houdt van shinen! De highlighter zorgt bovendien voor een stralende, jonge en levendige look. 

Welke soorten highlighter zijn er?

  • Poeder highlighter
  • Highlighter stick
  • Vloeibare highlighter
  • Creme highlighter

 

Hoe gebruik je een highlighter?

Hoe je een highlighter gebruikt is een beetje afhankelijk van het soort eyeliner die je gebruikt. Welke highlighter jij het fijnste vindt werken is ook vaak een persoonlijke voorkeur. Een stick highlighter is het makkelijkst, door middel van de stick kun je de highlighter direct aanbrengen (ook handig voor onderweg!)
Als je last hebt van een vette huid is een poeder highlighter het fijnste. De poeder highlighter kun je door middel van een highlighter kwast aanbrengen, zo komt je highlighter precies op de plekken waar je het wilt hebben. En ten slotte heb je de vloeibare highlighter, deze bevat vaak een klein beetje olie waardoor je huid vetter kan worden.

Wat is een highlighter.jpg

 

Kijk voor onze make-up producten hier en onze Highligters hier

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »