Terug

Hoe krijg ik mijn wenkbrauwen mooi in vorm?

Wenkbrauwen hebben een belangrijke taak in je gezicht. Ze geven je gezicht uitstraling. Wenkbrauwen die perfect van vorm zijn zorgen voor een open, frisse uitstraling. De perfecte wenkbrauw kun je het beste bij een schoonheidsspecialiste laten vormen. Je moet hierbij namelijk rekening houden met je ogen en de vorm van je gezicht. Daarna kan je het wel een tijdje zelf bijhouden door de haartjes die onder de lijn vandaan komen weg te epileren met een pincet.

Nu kan je de wenkbrauwen gaan aanzetten. Aan de hand van mooie geëpileerde wenkbrauwen kan de vorm bepaalt worden. Kijk dus vooral niet naar iemand anders, want wat bij de ander wel staat, hoeft bij jou niet te staan. En iedereen heeft een eigen wenkbrauw vorm. Zorg er in elk geval voor dat je niet te veel haren weghaalt, want daarvoor kunnen er gaten ontstaan in je wenkbrauwen. Belangrijk is om de wenkbrauwen eerst te tekenen, voordat je aan de slag gaan met bijvoorbeeld wenkbrauwpoeder.

Hieronder een aantal richtlijnen die je op weg helpen naar de perfecte wenkbrauwen te creëren:

  • Volg de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen
  • Haartjes die buiten de lijntjes groeien kun je epileren
  • Haartjes die te lang zijn kun je met een nagelschaartje knippen (niet epileren!)
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »