Terug

Is een BB cream / Cc cream beter voor je huid dan een foundation?

We krijgen vaak de vraag of een foundation minder goed is voor je huid dan een BB cream of CC cream. We zullen jullie het goed proberen uit te leggen.

Een foundation bestaat al veel langer dan de BB cream en de CC cream. De vroegere foundation waren niet zo heel fantastisch voor de huid. Het waren vaak dikke plakkaten en verstopte huid. Gelukkig zijn de huidige foundation niet meer slecht voor de huid. Ze verstoppen en verstikken de huid niet. En als je iedere dag twee keer je huid goed reinigt en er een goede verzorging bij gebruikt dan is er niet s aan de hand.

Uiteraard zijn de hele goedkope foundation minder goed voor de huid dan de wat duurdere versies. De goedkopere gebruiken vaak goedkopere ingrediënten dan de duurdere producten en geven dus ook minder goede ingrediënten en dus werkingen mee aan de huid.

Een BB cream en een CC cream bevat altijd een SPF, een zonebeschermingsfactor. En dat vinden we bij Viva Donna wel een goede vooruitgang. Het kan geen kwaad om de huid goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Verder zijn ze altijd hydraterend en verzorgend en zoals je in de hebt gelezen hierboven zijn de goedkope foundations dat niet altijd.

Maar nogmaals als je een BB cream, CC cream of foundation gebruikt kan dat allemaal geen kwaad, mits je maar goed je huid reinigt en verzorgt.

Zijn een bb-cream en-cc-cream beter voor je huid dan een foundation

Bekijk al onze make-up producten hier,  Foundation hier, de BB cream hier en de CC Cream vind je hier

 

Meer lezen? Bekijk dan de volgende kennisbank artikelen:

BB cream / CC cream / Verschil tussen BB cream en CC cream / Welke kleur Bb cream gebruik je? / Welke kleur Cc cream gebruik je?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »