Terug

Welke foundation gebruik je bij rimpels?

Ook een huid die al wat rijper is kan make-up gebruiken, maar welke foundation gebruik je nou het beste bij een rijpere huid met rimpels? We zullen je er alles over vertellen

Foundation bij rimpels

Als je huid al wat meer op leeftijd is en de eerste rimpeltjes zich al een tijdje geleden hebben aangekondigd is het verstandig om een passende foundation te gaan gebruiken. Doe je dat niet dan kan het zijn dat je huid er minder mooi uit ziet, wat vlekkerig of je foundation blijf niet mooi zitten omdat je huidstructuur verander is. Ook kan een rijpere huid wat meer droge plekjes of juist pigmentvlekken vertonen.

Dit is het geknipte moment om te starten met een foundation tegen rimpels! De rijpe huid heeft immers heel specifieke behoeften als het om make-up gaat. En foundations tegen rimpels zijn ideaal om de tand des tijds te slim af te zijn door imperfecties te verdoezelen en de huid tegelijk diepgaand te verzorgen. Gedaan met foundation die uitloopt, make-up die niet blijft zitten, een huid die trekt en opvallende rimpels! Welkom foundation tegen rimpels, die slimme make-up!

Hoe werkt foundation tegen rimpels?

De foundations tegen rimpels zijn ultra-hydraterend en zitten barstensvol bestanddelen die de rijpe huid geven wat ze nodig heeft. 

Over de texturen van Anti rimpel foundations

De foundations tegen rimpels zijn meestal romig voor een comfortabel gevoel, maar er bestaan ook lichtere texturen die samensmelten met de huid, voor een perfect strakke teint. Aarzel dus niet om verschillende texturen uit te proberen!

Bestanddelen in foundation voor rimpels

Als u rimpels hebt, kiest u het best een foundation tegen rimpels met een formule die hyaluronzuur bevat, om uw huid voller te maken en groefjes voor lange tijd glad te strijken. Als uw huid slapper wordt, hebt u een foundation tegen rimpels nodig die de aanmaak van collageen stimuleert. De huid wordt onmiddellijk gelift en de teint ziet er jonger uit.

Hoe gebruik je een foundation tegen rimpels?

Als je de huid goed gereinigd hebt en de huid hebt verzorgd met een serum en dagcrème is het tijd voor de foundation. Massages en opgaande bewegingen zorgen voor een onmiddellijk liftend effect. Waarom zou u er zelf niet van profiteren?

Stappen voor een ideale make-up van uw teint

  • Kies de foundation die qua kleur die het meest dicht bij de huid ligt. Een foundation is er om de huid te egaliseren, niet om kleur te brengen in je huid.
  • Breng de foundation aan van de nek tot de kin.
  • Werk dan van de neusvleugels naar de slapen toe.
  • Eindig met bewegingen van het midden naar de bovenkant van het voorhoofd.
  • Als je een zachte foundation tegen rimpels gebruikt, kunt u de textuur beter bewerken met de vingers. Met een lichte textuur ben je voor een natuurlijk resultaat beter af met een foundationkwast of -sponsje.

Bekijk al onze make-up producten hier en de foundation vind je hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »