Terug

Hoe breng ik een foundation aan?

Ten eerste is het belangrijk om de juiste foundation te hebben (zie wat is de juiste foundation voor mij)

Je kan foundation op verschillende manieren aanbrengen, het kan met een foundation kwast, met een sponsje of met je handen. Alles heeft zijn voor en nadelen.

Foundation aanbrengen met een foundation kwast

Breng een beetje foundation aan op je hand. ( Neem nooit te veel, bij pakken kan altijd, dit is zuiniger voor je portemonnee)  Doop de kwast er voorzichtig in en breng het gelijkmatig aan op de huid. Zorg dat je ieder plekje hebt gehad. Zorg er wel voor dat je 1x per week het sponsje goed reinigd. (zie hoe reinig ik mijn kwasten)

Voordeel is dat je het mooi gelijkmatig aanbrengt en dat het zuinig is in gebruik. Nadeel is dat het even oefenen is, maar dat heb je het zo onder de knie.

Foundation aanbrengen met een make-up sponsje

Breng een beetje foundation aan op de hand. ( Neem nooit te veel, bijpakken kan altijd.)  Doop het sponsje er in en breng het gelijkmatig aan op de huid. Zorg dat je ieder plekje hebt gehad. Zorg er wel voor dat je 1x per week het sponsje goed reinigd. (zie hoe reinig ik mijn kwasten)

Voordeel is dat je het mooi gelijkmatig aan kan brengen op de huid. Nadeel is dat het niet heel hygiënisch is en dat het niet zuinig is, het sponsje absorbeert erg veel foundation.

Foundation aanbrengen met de handen

Breng een beetje foundation aan op de handen en breng dit gelijkmatig aan op de huid. Zet geen stippen, want als je klaar bent met de laatste stip, is je eerste stip al ingedroogd en kan je het niet meer zo mooi uitwerken.

Voordeel is dat door de warmte van je handen de foundation mooi versmelt met de huid. Nadeel is dat het wat meer een knoeiboel is.

Bekijk al onze make-up producten hier en de foundation vind je hier

 

 

U vindt ons ook op:

Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot , reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »