Terug

Wat is een nachtcrème?

Een nachtcrème is een speciale verzorging die je gebruikt als je naar bed gaat.

In de nacht gaat de huid zich herstellen. De huid gaat neutraliseren, herstellen, repareren en zich van afvalstoffen ontdoen. Door een nachtcrème te gebruiken kan je de huid hiermee een handje helpen tijdens dit herstel proces. Smeer een nachtcrème altijd op een gereinigde huid! Als je de huid niet reinigt voor je de nachtcrème aanbrengt, dan smeer je de afvalstoffen die je overdag hebt opgedaan, zo de huid weer in. En dat willen we natuurlijk niet. Eventueel kan je  een serum onder de nachtcrème aanbrengen.

De huid doet 's nachts afvalstoffen naar buiten brengen. Dit voel je in de ochtend als een vet waasje. Voel maar eens naast je neus als je in de ochtend wakker wordt. Het is een beetje vettig. Het is daarom dus verstandig om de huid in de ochtend goed te reinigen voor je een dagcrème gaat gebruiken. Je smeert anders alle afvalstoffen weer in de huid.

Je vindt alle huidverzorging hier, de dagcrèmes hier en de nachtcrèmes hier

Wat is een nachtcreme.jpg

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »