Terug

Hoe verwijder je mascara het beste van je ogen?

Mascara verwijderen moet je met beleid doen! Als je dat niet doet dan krijg je het er of niet goed af of je beschadigt je wimpers ermee. Zo doe je het op de juiste manier:

  • Kies de juiste oogmake-up remover. Gebruik nooit baby olie, zalf of reinigingsproducten die niet geschikt zijn voor de ogen. Dit is namelijk niet oplosbaar in het oogtraanvocht en dat staat op achter het oog. Dit kan oogproblemen veroorzaken.
  • Kies voor een waterproof oogremover als je waterproof oogmake-up hebt. Anders krijg je waterproof mascara er niet af. Een gewone mascara kan je met een gewone oogmake-up remover verwijderen.
  • Breng een oogmake-up remover aan op een watje.
  • Leg het watje even op de oogleden en laat het even intrekken. Zo kan de mascara zacht worden. Harde mascara krijg je niet van de ogen of je beschadigt de wimpers
  • Wrijf met zachte bewegingen van boven naar beneden de wimpers schoon. Ga niet boenen, hier krijg je sneller rimpeltjes van.

Er zijn ook mascara’s die je kan verwijderen met lauw warm water. Doe dit ook zacht en met beleid.

 

Kijk voor onze make-up producten hier en onze mascara's vind je hier

 

Hoe verwijder je mascara - Viva Donna

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »