Terug

Hoe gebruik je een gezichtsmasker?

Er is niets lekkerder dan even relaxen met een gezichtsmaskertje op je snoetje. Je rust er zelf lekker van uit en het gezichtsmasker doet zijn werk op je huid! Een win, win situatie dus.

Zo gebruik je een gezichtsmasker

  • Breng een masker altijd aan op een gereinigde huid!
  • Breng het masker mes dik aan op de huid
  • Laat het masker minimaal 15 minuten zitten terwijl je even relaxed. Als je niet even je momentje pakt dan heeft het masker ook minder resultaat helaas.
  • Spoel het masker af met veel lauw warm water tot het gehele masker verwijderd is.
  • Reinig de huid altijd na met een gezichtslotion.
  • Nu kan je je gewenste verzorging aanbrengen.

Tips bij Gezichtsmasker

Gebruik voordat je een gezichtsmasker aan gaat brengen een gezicht scrub. Met een gezicht scrub haal je de dode huidcellen van je huid af en daardoor wordt het gezichtsmasker beter opgenomen.

Spoel een masker altijd goed af. Ze zijn op veel verschillende manieren te verwijderen. Zo kun je een crème vaak met lauw water af spoelen en spreekt het verwijderen van een peel-off masker eigenlijk al voor zich. Maskers kun je vaak na een kwartier van het gezicht verwijderen tenzij anders op de verpakking staat. Spoel je gezicht met lauw water nadat al het product van je gezicht is verwijderd en voilà, je gezicht is weer heerlijk zacht en verzorgd.

Sommige gezichtsmaskers kan je in de nacht laten zitten. Dan geef je je huid een extra oppepper en sta je in de ochtend op met een heerlijk zachte en stralende huid. In dat geval dan kan je na 15 minuten het masker op je huid te hebben gehad, het restant masker in de huid inmasseren en zo lekker gaan slapen. Zit er nog te veel op? Haal het te veel dan weg met een tissue, masseer nog even het restje in je huid en ga dan lekker slapen. Slaap lekker!

 

Hoe gebruik je een gezichtsmasker l Huidverbetering

Bekijk hier onze gezichtsmaskers

Je vindt alle huidverzorging hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box