Terug

Wat is een gezichtsscrub?

Met een gezichtsscrub verwijder je de dode huidcellen van de huid. Het doel van scrubben is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidcellen waardoor de huid zachter wordt. Het geeft de huid een boost, laat de huid weer stralen, versnelt de celdeling en geeft de huid een mooie Glow.

Een scrub voor het gezicht is meestal een gel of crème met korreltjes erin die een licht schurende werking hebben. Niet te verwarren met een peeling of lysing. Want die zijn anders. Hoe anders dat lees je hier.

Wat is een gezichtsscrub.jpg

Bekijk hier onze gezichtsscrubs

Je vindt alle huidverzorging hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Hoe gebruik je een gezichtsscrub?

Welke scrubs zijn niet slecht voor het milieu

Wat is het verschil tussen scrub peeling & lysing?

Hoe vaak mag je je gezichtshuid scrubben?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »