Terug

Reinigen van de huid

Waarom is het reinigen van de huid belangrijk?

We horen nog vaak de opmerking: ’Ik gebruik geen make-up dus dan hoef ik mijn huid toch niet te reinigen?” Helaas klopt dit niet. We zullen je uitleggen waarom het belangrijk is om dagelijks je huid goed te reinigen.

reinigen van de huid.jpg

Hoe vies is onze huid?

Dagelijks lopen we buiten en tegenwoordig is de lucht niet echt schoon. Maak je buitentafel maar eens om de 3 dagen schoon met een witte doek, dan zal je zien dat de doek grijze vlekken heeft na het schoonmaken. Dus de lucht is dus ernstig vervuild en dit komt ook op de huid terecht als we buiten zijn.

Onze huid doet ’s nachts herstellen en brengt de afvalstoffen via de huid naar buiten. Voel ’s ochtends maar eens langs je neus, je zal voelen dat het daar vetter aanvoelt dan toen je ging slapen. Dit zijn de afvalstoffen uit je huid!

Nu je dit weet zal je begrijpen dat het belangrijk is dat je zowel in de ochtend als in de avond je huid goed reinigt. Anders smeer je met je dagcrème en of nachtcrème de afvalstoffen zo weer je huid in. En dat veroorzaakt huidproblemen, zoals een vette huid, meer puistjes en snellere vorming van huidveroudering.

In het artikel Hoe reinig ik mijn huid lees je hoe je dit het beste kan doen.

Bekijk hier onze reinigingsproducten

 

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box