Terug

Hoe breng je mascara aan?

Hoe je mascara het beste en het mooiste aanbrengt dat leggen we je hier uit!

Draai de mascara voorzichtig open. Zet de mascara aan tegen de onderkant van de wimpers, zo ver mogelijk tegen het ooglid aan. Haal de mascara nu met kleine zigzaggende bewegingen omhoog langs de wimpers. Je kan dit een paar keer herhalen tot je het effect het bereikt dat je wil van je mascara. Eventueel kan je een 2e laag aanbrengen. Als je een wimperkrultang wilt gebruiken dan doe je dat VOOR dat je de mascara opbrengt. Anders kunnen de wimpers breken!

Hoe breng je een mascara aan l Viva Donna l  ZAO make-up

Tip: Als een mascara nieuw is kan er vaak veel op de borstel zitten, smeer dit niet aan de mascara huls af, dat geeft een klieder boel. Je kan het beter even aan een tissue afvegen. Zit de borstel echt te vol leg dan een tissue om het staafje onder de mascara borstel en trek het met lichte druk omhoog. Zo haal je de meeste mascara eraf. Misschien een beetje zonde van de mascara maar het geeft wel een mooie effect!

Bekijk al onze make-up producten hier  en al onze mascara's hier

Wat is mascara?

Welke soort mascara's zijn er allemaal?

Welke mascara kan ik het beste gebruiken?

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »