Terug

Hoe gebruik je een CC cream?

Hoe je een CC cream gebruikt gaan we je hier haarfijn uitleggen.

Een CC cream wordt vaak geadviseerd om direct op de gereinigde huid aan te brengen. Wij als beauty Specialsite adviseren eigenlijk om na het reinigen van de huid toch altijd eerst de oog crème, serum en dagcrème aan te brengen en daarna pas de CC cream. De reden daarvoor is omdat er toch kleurstoffen in de crème zitten en er zitten altijd meer werkzame stoffen in je serum oog crème en dagcrème!

Als je de huid nog verder op wil maken dan kan dat na de CC cream op de zelfde manier als dat je dat zou doen met een foundation. Alleen geeft een CC cream een iets meer subtiele look.

Hoe gebruik je een CC cream.

Als je nou een weekendje weg gaat dan kan je wel gewoon alleen je CC cream meenemen. Dat scheelt weer in het gewicht. Voor een paar dagen maakt het niet uit, maar op de lange termijn adviseren wij altijd eerst de gewone verzorging te gebruiken.

Breng een hoeveelheid van een 50 euro cent aan op de huid en verdeel het gelijkmatig over de huid. Neem nooit te veel want dat geeft geen mooi effect!

Bekijk al onze make-up producten hier en de CC Cream vind je hier

 

Meer lezen? Bekijk dan de volgende kennisbank artikelen:

BB cream / CC cream / Verschil tussen BB cream en CC cream / Welke kleur Bb cream gebruik je? / Welke kleur Cc cream gebruik je?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »