Terug

Wat is een toner?

Een toner is een van de producten die je gebruikt bij je reiniging.  Het is een andere benaming voor lotion/ gezichtslotion.  Je gebruikt een toner / lotion na het reinigen van je huid met een reinigingsmilk, facewash of een reinigingsgel om de huid na te reinigen.

De reiniging is een van de belangrijkste dingen van een goede huidverzorging. Als je niet goed reinigt dan smeer je met je verzorging alle afvalstoffen weer in de huid. Je kan op diverse manieren afvalstoffen op de huid krijgen:

  • Als je buiten bent komen er afvalstoffen op je huid, want er zitten afvalstoffen in de lucht.
  • Door met je vingers aan je huid te zitten komen we afvalstoffen en of bacteriën op je huid.
  • Door restjes van je verzorgingsproducten of make-up producten die op je huid zitten.
  • In de nacht herstelt de huid en duwt de afvalstoffen naar buiten. Als je wakker wordt liggen die afvalstoffen op je huid.

Deze afvalstoffen moet je dus van de huid verwijderen, en niet alleen voor je gaat slapen als je make-up draagt. Je moet ook in de ochtend goed reinigen om de afvalstoffen van de nacht te verwijderen.

Waarom moet je een toner gebruiken na de reiniging?

Als je goed wilt reinigen dan reinig je met een reinigingsproduct ( zoals een reinigingsmilk, facewash, cleansing oil foam cleanser) en een lotion. We krijgen vaak de vraag of die lotion dan wel nodig is als je al gereinigd hebt. Het antwoord is : JA!
De lotion is heel erg belangrijk na de reiniging omdat het de laatste restjes van de reiniging verwijdert, de huid weer Ph huid neutraal maakt en er voor zorgt dat de verzorging die je er daarna gaat aanbrengen, beter wordt opgenomen. Nou dat is nogal wat! Die lotion gebruik je dus niet voor niets!

Welke lotion je gebruikt bij jouw huidtype dat lees je hier.

Wat is een toner.jpg

Bekijk hier onze toners

Je vindt alle huidverzorging hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »