Terug

Make-up tips voor grote, bolle ogen

We zijn allemaal anders en mooi zoals we zijn. De een heeft grote ogen, de ander juist kleine, weer een ander heeft ogen die dicht bij of juist ver uit elkaar staan. Als jouw ogen niet even anders zijn dan het “normaal” dan zijn er in de make-up trucjes om jouw ogen een klein beetje aan te passen.
Vandaag vertellen we je over de wat kleinere ogen en hoe je die wat groter kunt laten lijken. Hoe je dat doet dat lees je in deze kennisbank.

Make-up tips voor kleinegrote, bolle ogen.jpg

Tips bij grote bolle ogen, zo lijken ze kleiner

TIP voor we beginnen: Allereerst halen we de eventuele overtollige haartjes weg in de ooghoek bij de traanbuis, als je deze haartjes voorzichtig weghaalt komen de ogen er strakker uit te zien.

  • Bij deze techniek werk je met donkere kleuren oogschaduw. De zogenaamde bolle of vissenogen, waarbij het bewegend ooglid naar voren komt, kun je het beste optisch minder bol laten lijken door met donkere kleuren te werken. Eventueel meng je de oogschaduw met een highlighter om een nuance verschil aan te brengen op het stuk ooglid onder de wenkbrauw.

  • Met een zwart of een donker kohl potlood kleur je de binnenkant van het oog in, de ogen komen dan kleiner en spannender over.

  • En als laatste: uiteraard niet de mascara vergeten!

Bekijk al onze make-up producten hier  en de oogmake-upproducten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »