Terug

Wat is een goede oogmake-up remover?

Het reinigen van je ooghuid is belangrijk. Als je make-up draagt dan is dat prima, maar het moet er 's avonds wel weer af voordat je gaat slapen! Als je dat niet doet dan veroudert jouw huid rondom je ogen echt in een sneller tempo dan als jij je ogen wel goed schoonhoudt. En de huid is al de plek waar je als eerste huidveroudering gaat zien dus: Reinig je ogen op milde wijze, iedere dag en met een echte oogmake-up remover. Maar wat is nou een goede oogmake-up remover? Wij vertellen je er hier alles over!

Welke oogmake-up remover is het beste?

Het is lastig om te zeggen welke oogmake-up remover nou precies het beste is, want wat voor de een heel fijn werkt, werkt voor de ander weer wat minder. Onze oogmake-up removers zijn mind, super zacht en veilig voor je ooghuid en je ogen. Ook worden deze removers samen met de restjes make-up netjes door het oogtraanvocht afgevoerd. Zelfs als je lenzen draagt zijn deze erg fijn in gebruik.

Hoe kies je jouw beste oogmake-up remover?

Kies een Oogreiniging / oogmake-up remover die ook echt speciaal geschikt is voor het reinigen van de ogen. Reinig de huid rondom de ogen niet alleen met water, dat reinigt niet voldoende. Reinig het ook niet met een vette crème of olie. Die zijn niet afbreekbaar door het oogtraanvocht en kan het achter het oog opslaan, met alle gevolgen van dien! We willen je niet bang maken, maar je kan er uiteindelijk blind van worden! Kies dus ook niet voor de reiniging van je gezicht, mits erop staat dat je je  ogen er ook mee mag reinigen.

Oogmake-up remover voor waterproof make-up of niet?

Er zit een verschil in oogmake-up remover als je waterproof oogmake-up gebruikt of niet. Als je waterproof make-up gebruikt dan is het slim om een 2-phase oogmake-up remover te gebruiken. Daarin zit een iets vettiger ( veilige) ingrediënt in zodat je niet zo hoeft te boenen op je oogmakeup. Je verwijdert het heel simpel.
Draag jij geen waterproof make-up dan kan je volstaan met een zachte frisse ooglotion of oogreinigingsmilk.

 

Wat is een goede oogmake-upremover l viva donna

Bekijk hier onze oogverzorging en oogreiniging

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »