Terug

Mag je je dagcrème ook rondom je ogen gebruiken?

We krijgen vaak de vraag of je niet gewoon een dagcrème rondom je ogen kan gebruiken in plaats van een oogcreme. Helaas is het niet zo verstandig om je dagcrème op de huid rondom je ogen te smeren. Waarom dat is dat gaan we je hieronder allemaal vertellen!

Waarom mag je geen dagcrème op de ooghuid smeren?

Het gebruiken van een oogcrème is echt geen overbodige luxe. Want als je je dagcrème aanbrengt rondom de ogen werkt dat niet zo fijn. Dit komt omdat de huid rondom de ogen 7x dunner is dan de huid van de rest van je gezicht. Daarom neemt de huid rondom de ogen een dagcrème niet of niet goed op. Het heeft vaak juist een averechtse verwerking op die huid omdat het de dagcrème niet kan verwerken. De dagcrème rondom de ogen kan juist zorgen voor wallen of ander klachten. Een oog crème is van een andere samenstelling dan een dagcrème en die wordt ook direct door deze huid opgenomen. Je ziet direct dat je huid verfrist en verzorgt is!

Dus helaas, het kost misschien iets meer, maar met een oogcrème behoud je je jeugdige stralende huid rondom je ogen veel langer. En we willen toch niets liever dan een frisse stralende blik! 

 

Mag je een dagcreme rondom de ogen gebruiken

 

Bekijk hier onze oogverzorging 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »