Terug

Wat is een basecoat en wat doet een basecoat?

Een Basecoat vind je net als de topcoat in het schap bij de nagellak producten. Als je de nagels gaat lakken is een basecoat eigenlijk noodzakelijk om mooie nagels te houden. Een basecoat is een transparante lak die je aanbrengt onder je nagellak zodat de nagellak niet in je nagels trekt. Als de kleur van de nagellak in de nagels trekt dan verkleuren de nagels. Meestal is dat een gele of bruinige gloed. En dit ziet er onverzorgd uit. Verder zorgt het er ook voor dat de nagellak beter blijft zitten.

Hoe lak je mooi je nagels met basecoat?

Dus als je de nagels gaat lakken dan zorg je dat je gaat lakken op een gereinigde nagel. Je brengt eerst een laagje basecoat aan. Daarna breng je het eerste laagje nagellak kleur aan. En na een paar minuten ook een tweede laagje nagellak kleur. Als laatste breng je een laagje topcoat aan.
Nu goed laten drogen. Want het zou zonde zijn als de mooi gelakte nagel nu beschadigt! Als je een dry spray gebruikt dan hard de bovenkant van de nagellak sneller uit.

Onze merken nagelverzorging zijn:

Wat is een basecoat

Alle nagellak en nagelverzorging 

Hoe breng je nagellak het mooiste aan?

Wat is het verschil tussen een base coat en een topcoat?

Striplac gebruiksaanwijzing

Beste nagellak

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »