Terug

Hoe gebruik je een serum?

Als je net een serum hebt aangeschaft dan mag ik je hartelijk feliciteren!! Het is echt een aanwinst voor een mooiere huid. Welk serum voor welk huidtype. Je huid gaat nu snel met sprongetjes vooruit!

Een serum breng je altijd als eerste aan op een goed gereinigde huid ( lees hier hoe je je huid het beste reinigt). Je neemt ongeveer een hoeveelheid van een 10 cent muntje op je vingertoppen en verdeelt dat gelijkmatig over de huid. (als je merkt dat dit te weinig is dan kan je natuurlijk altijd meer pakken, of minder als het te veel is.)

Nadat je het serum hebt aangebracht, breng je de dagcrème of nachtcrème aan die bij jouw huid past!

Je zal merken dat je minder van deze crème nodig hebt als je een serum gebruikt. Wees dus iets zuiniger dan dat je normaal gewend bent.

Wat is een serum?

Gebruik je eenmaal een serum dan wil je echt niet meer zonder. Je merkt snel dat de crème veel beter opgenomen wordt met een serum, tel dat op bij meer resultaat!! Wat wil je nog meer?

 

Serum l serum kopen l Viva Donna

Je vindt alle Serums hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Meer over serums lezen? klik dan op de onderstaande linken:

Wat doet een serum?

Welk serum je het beste kunt gebruiken bij jouw huidtype

Hoe je het beste een serum kan gebruiken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »