Terug

Decaar Rebalancing line (22)

Filters

Decaar Rebalancing line

Decaar Rebalancing line – Oily & combination skin

De Decaar Rebalancing line is speciaal ontwikkeld voor de vette gecombineerde huid met onzuiverheden en puistjes. Een vette, onzuivere of acne huid is erg vervelend. Het kan pijn doen, jeuk geven en het ziet er niet zo mooi uit. Het veroorzaakt onzekerheid. Vaak komt het voor tijdens de pubertijd maar ook op andere leeftijden kan je acne en puistjes hebben.

Decaar Rebalancing line heeft fijne producten samengesteld speciaal voor de onzuivere acne huid. Het is de Rebalancing lijn! Deze producten werken antibacterieel, zuiverend, maar ook hydraterend en verzorgend. Ze zorgen ervoor dat puistjes minder kans krijgen.

Welke voordelen heeft de Decaar Rebalancing line?

  • Decaar Rebalancing line Werkt antibacterieel
  • Decaar Rebalancing line is Hydraterend, kalmerend en verzachtend
  • Actief tegen puistjes en acne
  • Decaar Rebalancing lineVerminderen jeuk, roodheid en pijn
  • Ideaal in combinatie met een Decaar Algae Peeling bij een schoonheidsspecialist

Welke Producten zitten er in de Decaar Rebalancing line?

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Rebalancing line is een van de productenlijnen van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Rebalancing line zijn daar hele fijne producten voor.

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

producten van Decaar

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box