Terug

Waar moet je op letten tijdens een peeling?

Bij een peeling kuur is het handig om een paar dingen in acht te nemen. 

Peeling opbouwen:

Een peeling kan de eerste keer soms een kleine reactie geven aan de huid, daarom is het verstandig om het een beetje op te bouwen. Gebruik eerst om de dag en 1x daags je product en na een week naar iedere dag 1x daags en daarna kan je naar dagelijks 's ochtends en 's avonds gebruiken. Als je merkt dat de huid rood of geïrriteerd wordt ga dan een tandje terug!

Bescherming tegen de zon:

Omdat een peeling de huid van zowel binnenuit( Algae Peeling / Bio peeling) als buitenaf ( Peeling met zuren) de huid in het begin iets dunner maakt, is het belangrijk dat je dagelijks een product gebruikt met een spf ( zonbeschermingsfacor)erin! Anders kunnen er sneller pigment vlekken ontstaan! Gebruik dit minimaal 2 weken na een peeling! Dit is natuurlijk altijd aan te raden aangezien de zon de grootste huidverouderaar ( blog huidveroudering ) is die er bestaat.

Water:

Tijdens het peeling proces worden er ook veel afvalstoffen losgemaakt in de huid, daarom is het belangrijk om dagelijks naast de normale koffie thee en limonade ook 1.5 - 2 liter water te drinken om de afvalstoffen weg te spoelen. Veel afvalstoffen in de huid geven namelijk een doffe teint.

Sporten:

Ga vlak na een peeling niet direct sporten. De huid is soms wat warmer en of prikkeling en dat wordt versterkt als je gaat sporten door  verwarming van de huid en eventueel zweten van de huid.

Volg altijd de tips van de Schoonheidsspecialiste die de peeling heeft uitgevoerd!!

 

Zoek jij een milde peeling voor thuisgebruik? Klik dan op de volgende link:

Decaar peeling

Oolaboo peeling

Ericson Laboratoire peeling

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box