Terug

Hoe vaak mag je een lichaamsscrub gebruiken?

Hoe vaak je je lichaam mag scrubben met een bodyscrub is een beetje afhankelijk van je huidtype. Wel is het zo dat je naar mate je ouder wordt vaker mag gaan scrubben per week. Je mag de frequentie iets opschroeven aangezien de snelheid van de huidvernieuwing en de celdeling vertragen naar mate je ouder wordt. En door te scrubben versnel je de celdeling en geef je de huid weer een mooier stralender en minder dof uiterlijk. Je huid krijg een mooie glowing over zich!

Een bodyscrub mag je om de dag of om de 2 dagen gebruiken. Meer is niet aan te raden aangezien de huid daar te dun van kan worden en dan weer sneller last kan krijgen van infecties of bacteriën.

Als je nou een super gevoelig huid heb of eczeem hebt dan is het misschien verstandiger om niet te scrubben. Een eczeem huid heeft vaak wondjes en dan kan een body scrub met bijvoorbeeld zeezout erin, erg prikken op de huid.

Wij zijn overigens niet zo happig op een scrub handschoen omdat daar sneller bacteriën in gaan zitten!

 

Je vindt hier alle bodyscrub

En alle andere lichaamsverzorging vindt je hier

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »