Terug

Wat is een Face Soapbar?

Een face soap bar is een stukje zeep om je gezicht mee te wassen en je make-up te verwijderen. Omdat soapbars een 'vaste vorm' hebben, is er geen verpakkingsmateriaal benodigd – hierdoor zijn face cleansing Bars milieubewust en is er geen plastic nodig voor de verpakking. Als er al een verpakking gebruikt wordt dan is het een tinnen blikje om ze ook direct in te bewaren en die je later kan na kan vullen of in een kartonnen doosje. De meeste soapbars zijn niet alleen milieu bewust, maar ook vaak met alleen maar natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen.

Face soap Bars zijn ook nog eens perfect om mee te reizen. Ze gaan niet lekken en kunnen zonder problemen mee in je handbagage (nooit meer je peperdure gezichtsreiniging verplicht in de prullenbak op het vliegveld leeg kieperen!) door de douane.
Wij hebben soapbars van het merk ZAO en Oolaboo.  

Zo bewaar je een Face soap Bar

Een face soap Bar gaat het langste mee als je hem zorgvuldig bewaart. Zorg dat je na gebruik de face soap Bar even afspoelt en goed laat drogen. Dit gaat het snelste op een plek buiten de douche. Je kunt hier een zeephouder of zeepbakje voor gebruiken. Het nadeel is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten op de vorm. Maar er zijn inmiddels ook speciale bakjes te koop waar je ze goed in kan bewaren.

Alle soapbars vind je hier

Bekijk hier onze facesoapbars 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box